Unlock! Mystery Adventures že na voljo

unlock mystery adventuresKo ste sprejeli delo na podmornici, ste mislili, da gre za popolnoma nedolžno delo, ki bo hitro opravljeno. Ves dan poslušate šume in druge glasove podmorniškega sistema. Na dnu morja ste zakopani v svoje misli, ko se naenkrat sprožijo sirene. Zavlada panika, v podmornico se nekaj zaletava. Skozi podmorniško lino zagledate pošast. Ne da bi razmišljali, se s potapljaško opremo podate v nepoznane globine, daleč stran od pogubljene podmornice. A kaj, ko je nivo kisika izredno nizek. Se boste izognili pošasti in se pravi čas vrnili na gladino? V Unlock! Mystery Adventures.

Unlock! 2, ki sledi uspešni Unlock! 1, je namenjena 1 do 6 igralcem, ki lahko igro odigrajo kjerkoli. Trije popolnoma novi naslovi The Nautilus’ Traps, The House on the Hill in The Tonipal’s Treasure, vas popeljejo v navtično grozo, skrivnosti prekletega dvorca in na tekmo z ostalimi lovci na zaklade. Vsak Unlock! Mystery Adventures vam ponudi unikatno doživetje in vsebuje različne uganke ter naloge. Vsak naslov je vznemirljiv na svoj način. Da bi rešili vse, morate biti pravi mali eksperti. V vsakem scenariju boste našli različne stvari. Mehanizem ostaja enak, prav tako aplikacija. Vsako igro se vživite v primer oz. nevarno situacijo. Sprva imate dostop do začetnih kart v kupčku, da pa bi prišli do končne rešitve, morate dobiti nove karte tako, da povežete namige in raziščete uganke.

unlock mystery adventures karteMedtem ko se na vso moč trudite razrešiti skrivnosti, namige in uganke, vam aplikacija odšteva čas. Od trenutka, ko ste na izbrani lokaciji, imate na voljo le malo časa, da dešifrirate kodo. V nekaterih primerih si lahko čas podaljšate. Aplikacija vam pomaga z namigi, pomaga vam najti skrite predmete, s kodami pa vam dovoli do novih kart, s katerimi lahko operirate.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja