Wizkids s Star Trek: Galactic Enterprises

Star Trek: Galactic EnterprisesPri Wizkids so oznanili, da bodo z veteranom med snovalci iger Chistophejem Boelingerjem izdali novo družabno igro Star Trek: Galactic EnterprisesNa postaji Deep Space 9, Ferengiji trgujejo z lagalnimi in nelegalnimi predmeti za čim večji dobiček. V Star Trek: Galactic Enterprises igralci prevzamejo vlogo Ferengi trgovca ter se povzpenjajo na tržnici, da bi postali prvi trgovec.

Star Trek: Galactic Enterprises bo 3 do 8 igralcev kupovalo in prodajalo blago, poskušalo prevzeti monopol pri določenem blagu, da bi dosegli čim večji profit. Vendar, ko drugi Frengiji začnejo s prodajo istega blaga, se pokaže, kdo je boljši pogajalec. Boste sodelovali, da pridobite isti profit ali pa se boste dogovorili za sodelovanje in nato prodali po nižji ceni in ukradli ves profit zase? Karte posebnih akcij lahko povzročijo zmešnjavo v biznisu. Vsekakor pa ne smete pozabiti na pravila nakupovanja Ferengijev, da si čim bolje povrnete investicije.
Star Trek: Galactic Enterprises bo izšel v juniju 2018, vendar obljubljajo, da bodo imeli demo kopije že na sejmu GAMA Trade Show v Renu, Nevada, ZDA sredi marca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja