Tudi Werewolf sedaj z legacy sistemom v Ultimate Werewolf Legacy

Ultimate Werewolf Legacy naslovnicaV svetu družabnih iger je vsekakor trend izzidov iger z “legacy” sistemom. Temu trendu se sedaj pridružujejo tudi v Bezier Games, saj bodo poleti izdali Ultimate Werewolf Legacy.
V Ultimate Werewolf igralci prevzamejo skrite vloge ter poskušajo ugotoviti, kateri med njimi so volkodlaki. Medtem se volkodlaki poskušajo znebiti ostalih igralcev v vasi, preden jih odkrijejo. Različne vloge s posebnimi močmi zahtevajo od igralcev pozornost ter pravilno sklepanje na podlagi akcij soigralcev, da preživijo in zmagajo.
Ultimate Werewolf Legacy zvišuje napetost in povečuje težo igralčevih odločitev, saj imajo odločitve vpliv na prihodnje igre. Vsak igralec poleg skrite vloge dobi družinsko karto, ki je znana vsem, ter tako združi člane družine v ekipo in sodelovanje… Razen, če en ali več članov družine deluje proti ostalim. Igralci lahko pridobijo posebne sposobnosti, ki se prenašajo v naslednje igre.

Legacy aspekt ni omejen le na razvoj igralca, ampak se skozi čas spreminja tudi vas sama, glede na odločitve igralcev in rezultatom posamezne igre. Obstaja več poti, v katere lahko igra zavije, zato je lahko izkušnja povsem drugačna od izkušnje igralca z drugo skupino ljudi. To pa omogoča igralcem, da lahko kampanjo odigrajo večkrat, z drugačnim naborom vlog, pravili in okoljem.
Ultimate Werewolf Legacy vsebinaOsrčje Ultimate Werewolf Legacy je dnevnik z več kot 80 stranmi, ki moderatorja vodi skozi posamezne misije. Dnevnik je bil narejen tako, da lahko igralci, ki so brez predhodnje izkušnje z igro werewolf, lahko igro moderirajo in igrajo. Dnevnik je razdeljen na 5 raličnih poglavij s po tremi igrami na poglavje ter uvodnim poglavjem, ki nas pripravi na igro. Igralci lahko vstopijo ali izstopijo po posamezni igri, vendar je bolj zabavno, če so isti igralci skozi celotno poglavje. Posamezno poglavje pa je mogoče odigrati v enem večeru. Na koncu kampanje po 16. igrah, bo dnevnik vseboval podatke, kaj se je zgodilo v vaši vasi in kdo je bil odločilno odgovoren, kako se je razvila igra skozi čas.
Za igralce, ki bodo preigrali celotno kampanjo, bo na voljo paket Replay Pack, ki bo vseboval novi dnevnik in dodatni set družinskih kart, ki bo omogočal ponovno igranje.
Ultimate Werewolf Legacy sta naredila Ted Alspach (Ultimate Werewolf, Werewords in One Night Ultimate Werewolf) in Rob Daviau (Pandemic Legacy, Seafall, Betrayal Legacy in Mountains of Madness). Ultimate Werewolf Legacy in Replay Packs bosta na voljo avgusta 2018.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja