Wizkids napoveduje Magic: The Gathering: Heroes of Dominaria Board Game

Magic-The-Gathering-Heroes-of-Dominaria-Board-Game-naslovnicaWizkids je ta teden napovedal izzid družabne igre, postavljene v svet Magic: The Gathering. Imenuje se Magic: The Gathering: Heroes of Dominaria Board Game.
Magic: The Gathering: Heroes of Dominaria Board Game igralci prevzamejo vlogo mogočnega heroja na potovanju v deželo Dominaria. Med raziskovanjem starodavne dežele bodo igralci morali zgraditi mesta, znova odkriti izgubljene artefakte in se soočiti s temačnim Cabalom. Tako bodo pridobili sredstva, potrebna za rešitev sveta, preden to uspe konkurenčnemu heroju.

Igra je namenjena 2 – 4 igralcem. V njej raziskujete slikovito raven Magic sveta in izkusite preizkušnje in bridkost junaških sil v deželi Dominaria. Obiskali boste lokacije iz zgodb, kot so Llanowar, Urborg in Keld. Črpali boste mano za napajanje sposobnosti in rekrutirali heroje za pomoč pri nalogah. Odkrivali boste močne artefakte in kreirali močne posvečene kraje za črpanje dodatne mane iz oddaljenih dežel. Gradili boste mesta, da povečate povezavo z lokacijo. Dežela Dominaria je polna avantur in razburljivosti. V pravem duhu Euro iger vas bo le pravilna strategija pripeljala do največ točk in posledične zmage.
Magic: The Gathering: Heroes of Dominaria Board Game bo na voljo v dveh različicah in sicer v standardni in premium. Obe verziji bosta vključevali figure, premium verzija pa bo vsebovala še 4 pobarvane miniature Magic: The Gathering herojev. Izzid obeh verzij je napovedan za avgust 2018.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja