WizKids predstavlja Tournament at Camelot

Tournament at Camelot naslovnicaV času kralja Arturja so vitezi razkazovali svoje veščine in se dokazovali na turnirjih po vsej deželi. V Tournament at Camelot igraš kot legendarni karakter (protagonist). Z nasprotniki se bojuješ s kartami orožja – puščicami, meči, prevarami, alkimijo in čarovništvom.

Bolj kot raniš svojega nasprotnika, bolje ti gre na turnirju. Vendar se lahko tudi najbolj ranjeni karakterji vrnejo na turnir z milostjo kart božjega daru in s pomočjo posebnih družabnikov. Igra pobiranja štihov Tournament at Camelot se konča, ko se eden od nasprotnikov poškoduje do smrti. Igralec z največ zdravja je proglašen za zmagovalca turnirja.

Tournament at Camelot karteIgra vsebuje 8 kart protagonistov, 9 kart družabnikov, 60 kart orožja, 15 kart alkimije, 3 karte Merlin, 2 karti čarovniški vajenec, 25 kart božjega daru, 12 kart zdravja in 10 žetonov.

Igra s kartami Tournament at Camelot je izšla ta mesec in traja 45 minut. Primerna je od 14 let naprej za 3 do 6 igralcev. Njeni avtorji so: Karen Boginski, Jody Boginski-Barbessi, Kenneth C. Shannon, izdalo pa jo je podjetje WizKids.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja