IELLO avgusta z Bunny Kingdom

Bunny Kingdom naslovnicaIELLO bo avgusta izdal strateško igro Bunny Kingdom. Zgodba pravi, da se je v veliko kraljestvo zajcev končno naselil mir. Kot igralec vodiš svoj klan zajcev k slavi tako, da zbiraš različna sredstva in surovine, hkrati pa gradiš nova mesta po deželi. 

Zase morate izbrati prave karte, da boste lahko pozicionirali zajčje rove na 100 kvadratov igralne plošče. Svoji koloniji morate priskrbeti surovine, postaviti nova mesta, da dvignete svoj vpliv ter dobro načrtovati svojo strategijo, da boste na koncu imeli največ točk. Namestite se lahko ob jezeru ali polju, zberete vodo in posadite korenje, možnosti je veliko. Če preplezate najvišje gore, boste odkrili redke in dragocene surovine. Skrivoma se zbirajo tudi zajčji lordi in rekrutirajo mojstre, da dobijo mesta in surovine še več točk na koncu igre Bunny Kingdom.

Po vsaki rundi vaša skupina neprekinjenih zajčjih rovov da točke, glede na mesta in različne surovine, ki jh vsebujejo. Igre je konec po 4 rundah, igralec z največ točkami zmaga. Igra Bunny Kingdom je namenjena 2-4 igralcem od 12 let, z igralnim časom 40 minut. Njen avtor je Richard Garfield, ilustrator pa Paul Mafayon

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja