Trije novi naslovi v Unlock! Secret Adventures

unlock! secret adventures nosideČe imate radi izzive in ste ljubitelj iger sobe pobega, potem so trije novi naslovi iz Unlock! Secret Adventures pravi za vas. S kupom kart in aplikacijo vas bodo popeljali na vznemirljive nove dogodivščine. Aplikacija odšteva čas, ki ga imate na voljo in vam daje namige. Kupi kart pa zahtevajo logično sklepanje, odkrivanje, povezovanje in na koncu pravo rešitev. V treh novih naslovih se profesor Noside vrača po maščevanje, poleg tega morate roparje odvrniti od vašega dragocenega tovora, Doroteji in njenim prijateljem pa boste pomagali pobegniti pred zlobno čarovnico zahoda. S pravimi in pametnimi prijatelji novi naslovi ne bi smeli biti pretrd oreh.

Unlock! Secret Adventures: A Noside Story

Gost dim se vali skozi ozračje. Sprašujete se, kaj bi to lahko pomenilo, morda še en umazan trik profesorja? Da, prav ste slišali, profesor Noside se vrača po maščevanje, vi pa ga morate ustaviti, preden bo prepozno. Ugotoviti morate, kakšne zarote kuje in mu prekrižati načrte.unlock! secret adventures oz

unlock! secret adventuresUnlock! Secret Adventures: Tombstone Express

Vkrcajte se na vlak, ki tovori dragoceni tovor. Seveda slutite, da to ne bo preprosto potovanje. Strojevodji morate pomagati, da pravočasno dostavi tovor, zato na delo, uganke čakajo.

Unlock! Secret Adventures: The Adventures of Oz

V tem naslovu z Dorotejo odkrivate nenavadno deželo Oz. Potujete po zidani rumeni poti, obiščete čarodeja in se soočate z zlobno čarovnico zahoda. Dorotejo in njene prijatelje morate pripeljati čez zgodbo, polno ugank in pustolovščin.

Že 3. serija Unlock! Secret Adventures bo na voljo v drugi četrtini leta. Kot pretekli, bodo tudi novi naslovi primerni za od 1 do 6 igralcev od 10 let naprej, igralni čas bo 60 minut. Avtor je Cyril Demaegd, ilustratorja pa Florian de Gesincourt in Pierre Santamaria. Igro bodo izdali Space Cowboys.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja