Rising Sun konec meseca z dodatkom The Rising Sun: Dynasty Invasion

The Rising Sun: Dynasty Invasion naslovnicaČudno plimovanje pljuska ob obale Japonske in prinaša nov izziv tradicionalnim klanom, ki se bojujejo za usodo otoškega naroda. Kasneje tega meseca se bo zgodila invazija. Dva nova klana bosta stopila na japonska tla in se bosta borila za prihodnost. Sončni in lunin klan črpata moči iz nebesnih teles, molita k različnim bogovom in bosta za vedno spremenila način igranja igre Rising Sun. Dodatek The Rising Sun: Dynasty Invasion vsebuje dva nova klana, ki se pridružita v vojni za Japonsko, 7 Lucky Gods in 15 sezonskih kart. 

Lunin klan niso nikoli imeli za najbolj častivredno skupino bojevnikov. Svojo moč so pridobivali iz dvomljivih virov in tako začnejo igro z najnižjo vrednostjo časti. Kar izgubijo z integriteto, nadoknadijo s surovo močjo. Vsak član luninega klana se ponaša z močjo dveh, kar jih naredi za strašljive sovražnike. Zaradi njihove brezvestne narave, so manj dobrodošli v templju Kami. Tako jim je dovoljeno, da v templju molita le dve figuri naenkrat. Prav tako imajo najnižji sezonski dohodek v igri in lahko do bogastva lažje pridejo v boju.

Vsak kovanec ima dve nasprotni strani. Nasprotje luninega klana predstavlja sončni klan. Sončni klan začne z visoko vrednostjo časti in visokim sezonskim dohodkom. Plemeniti bojevniki so kot svetlobni žarek čez ves svet. Njihova čast je enako pomembna za njihov ugled, kot tudi za njihovo strategijo. Kadar sončni klan zmaga v neodločenem izidu zaradi višje časti, ukradejo kovanec in zmagovalno točko temu nasprotniku, če je to mogoče. Nasprotniki morajo biti previdni, kadar se primerjajo s častjo sončnega klana. Rezultat je lahko usoden.

Nova klana imata svojo zgodbo in mite. Ne poznata moči tradicionalnih japonskih pošasti. Zaradi tega ne moreta pridobiti pošasti iz sezonskih kart osnovne igre. Lunin in sončni klan imata svoj set sedmih Lucky Gods, ki jih lahko pridobita. Ti Lucky Gods imajo zelo podrobne miniature in jih lahko pridobita skozi unikatni set sezonskih kart. Te karte dodamo igri, kadar je v igri prisoten kateri izmed novih klanov The Rising Sun: Dynasty Invasion.

Z novima klanoma, novimi bogovi in novimi sezonskimi kartami prinaša dodatek The Rising Sun: Dynasty Invasion povsem drugačen izziv. Igralci bodo tako morali prilagoditi strategijo ter se naučiti novih načinov vsiljivcev, če želijo pridobiti naklonjenost Kami in določiti prihodnost Japonske.

The Rising Sun: Dynasty Invasion dodatek bo v trgovinah na voljo že konec marca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja