Princesa skuša pobegniti v družabni igri Princess Jing

Princess Jing naslovnicaZa princeso, ki želi pobegniti, se palača lahko hitro spremeni v labirint. V Princess Jing vsako ogledalo lahko razkrije izhod ali pa prikriva past! Na princesi je, da jih uporabi v svojo prednost, preden jih njeni stražarji spremenijo v naprave za vohunjenje. 

Igra Princess Jing je postavljena v čas dinastije Ming. V tem času sta dve princesi zastraženi v prepovedanem mestu Beijing. Princesa Jing in njena sestra Fang sta bili obljubljeni dvema ostarelima zaveznikoma cesarja in jima je prepovedano, da bi se videvale z drugimi moškimi. Kljub prepovedi se zagledata v dva kapitana cesarjeve garde in tako se začne zgodba skozi pregrade v njunih prostorih. Odločeni, da si pridobita svobodo, pobegneta skozi sobo, polno pregrad in to kljub opreznosti stražarjev magičnih ogledal. Zaneseta se lahko na predanost svojih strežnic, ki se oblečejo isto, kot princesi, da zavedejo stražarje. Njuno identiteto lahko izdajo le kroni.

Princess Jing ploščaRoberto Fraga je ustvaril novo igro Princess Jing. Vsak igralec želi s svojo princeso skrivoma priti čez ploščo, pri tem pa zakriva svoj napredek. Na ploščo postavlja zaveznike in ogledala, da bi razkril sotekmovalčevo princeso.

Princess Jing je družabna igra, primerna za 2 do 4 igralce, starejše od 8 let. Predviden čas igranja je 30 minut. Igro so v angleškem in francoskem jeziku izdali pri Matagotu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja