Quined Games predstavlja Halloween

Halloween naslovnicaNoč čarovnic oz. Halloween je tukaj… Čas strašenja ubogih, nesrečnih ljudi, ki mislijo, da je le igra in zabava. Ne zavedajo se, kaj sledi, ko z znanjem in umom prikličeš in spustiš duhove nad majhno vasico. Premikaš jih po mestu, strašiš ljudi in se boriš z drugimi duhovi. Le en gospodar demonov se lahko pohvali, da je nastrašnejši gospodar.

Halloween je taktična igra za 2 – 4 igralce, kjer igralci prevzamejo vlogo gospodarja demonov. Igralec prevzame nadzor nad duhovi na igralni plošči. Svoje akcije pazljivo načrtuje z uporabo unikatnega mehanizma, ki omogoča upravljanje več duhov naenkrat in poskuša ukaniti nasprotnika. V igri Halloween prikličeš duhove, jih premikaš po igralni plošči, se bojuješ z drugimi duhovi in uporabljaš eno izmed številnih akcijskih kartic, ki ti lahko prinesejo taktično prednost. V igri se nahaja 25 zelo podrobnih skulptur, ki jih je izdelal Stéphane Simon, grafično podobo pa je prispeval Konstantin Vohwinkel. Igra bo na mizo prinesla zabavo in izziv.

Halloween škatlaHalloween je srednje težka euro igra in bo že 20. v seriji Masterprint podjetja Quined Games. Avtor igre je Angelo de Mario. Čas igranja je med 45 in 90 minutami. Igra bo jezikovno neodvisna, s priloženimi pravili v angleščini, nemščini, nizozemščini in francoščini.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja