Pridobivajte informacije in ugled v Dark.Net

Dark.Net naslovnicaPro WizKids so te dni napovedali izid njihove nove igre Dark.Net. Družabna igra je postavljena v pozno 21. stoletje. Štiri mega korporacije, imenovane velika četverica, so prevzele nadzor nad vsemi vidiki moderne družbe. Ljudje imajo dve možnosti: lahko prodajo svojo dušo enemu podjetju iz velike četverice ali pa se sami znajdejo v Fringu, svetu, kjer ugled pomeni vse in so informacije več vredne, kot denar.

Avtor Richard Yaner pričara cyber-punk prihodnost, v kateri 2 do 4 igralci tekmujejo, kdo si bo pridobil več ugleda. Igralci si ugled pridobijo s kupovanjem in prodajo informacij velike četverice in menjavo za uporabne predmete. S širjenjem omrežja omogočimo rast ugleda in vsako rundo pridobivamo dodatne informacije. Spodbujevalniki omrežja pa povečajo število informacij pridobljenih iz omrežnega prostora.

Gradnja svojega omrežja ni edini način pridobivanja informacij. Lahko najamemo obveščevalce, da pridobijo informacije iz soigralčevih omrežij. V soigralčevo omrežje lahko namestimo virus, ki preusmeri vse informacije v našo smer ali pa omrežje ugasne. Informacije lahko uporabimo za navezavo stika, ki je koristen zaveznik, ki te varuje pred napadi nasprotnikov in viša ugled.

Dark.Net vsebinaVedno pa je potrebno imeti v mislih, da velika četverica vedno gleda. Če jim vzamemo preveč informacij, gredo v ofenzivo. Mečemo kocke povračila in upamo, da bo velika četverica pokazala milost tebi in tvojemu rastočemu omrežju. Če se eden izmed četverice osredotoči nate, obrneš karto reakcije in preveriš kakšna kazen te doleti. Več, kot je igralcev, več je kart reakcij in če obrnemo še zadnjo, je igre konec. Kdor je zbral največ ugleda, je zmagovalec.

Družabna igra Dark.Net je primerna za 2 – 4 igralce, starejše od 14 let in ima predviden čas igranja med 45 in 60 minut. Avtor igre je Richard Yaner, za grafično podobo pa sta poskrbela Aaron Boyd in Scott Hartman. Na prodajne police prihaja v kratkem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja