Nova razširitev za Scythe: The Rise of Fenris

druzabna igra the rise of fenris meeple euScythe: The Rise of Fenris je zadnji del v trilogiji dodatkov za Scythe. Igralcem bo omogočil dve različni možnosti. Če imate osnovno igro Scythe, vas bo lahko igralo od 1 do 5, če pa imate še Invaders from Afar, pa kar do 7 igralcev.

V veliki vojni so se imperiji najprej povzdignili, nato padli. Evropa tako stoji pred novo dobo. Gospodarstvo je stabilno, morala visoka, obramba pa močna. Z obrobja in podeželja sicer prihajajo novice o nenavadnih vojakih, ki imajo svetleče oči. A to se zdi zelo daleč in popolnoma neškodljivo.

Scythe: The Rise of Fenris vsebuje kampanje in module. Kampanja vsebuje 8 iger, v katerih se zgodba o Scythe nadaljuje in konča s kampanjo z 8 epizodami. Vsebuje presenečenja, razkrivanja in dolgotrajne elemente, igrate pa jo lahko večkrat. Modularni način vsebuje 11 modulov. Namesto/ali po kampanji, lahko module različno kombinirate, da poskrbite za različno izbiro. Moduli so združljivi z vsemi razširitvami Scythe.

Epizode in moduli ostajajo skrivnost, komponente pa vsebujejo vodnik s podrobnimi epizodami, 13 plastičnimi miniaturami, 62 lesenimi žetoni, 2 posebnima kockama, 25 ploščicami in več kot 100 žetoni.

Razširitev bo v ZDA premierno izšla na Gen Con, kupiti jo bo moč avgusta, v tujih jezikih pa bo na voljo oktobra. Avtorja Scythe: The Rise of Fenris sta Jamey Stegmaier in Ryan Lopez DeVinaspre, ilustrator pa Jakub Rozalski.

Razširitev lahko igrate večkrat, saj ne gre za “legacy” sistem, zanjo pa, razen osnovne igre Scythe, ne potrebujete ostalih razširitev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja