Julija prihaja zadnja v trilogiji Spring Meadow

druzabna igra spring meadow meeple euPo Cottage Garden in Indian Summer bo Spring Meadow tretji, zaključni del te uspešne trilogije. Avtor vseh je Uwe Rosenberg, izdal jo bo nemški založnik Edition Spielwiese, distribuiral pa Pegasus Spiele. Namizna družabna igra Spring Meadow izjemoma ne bo izšla oktobra na sejmu namiznih iger SPIEL, ampak na berlinskem Board Game Conu, ki bo potekal med 21. in 22. julijem. Seveda ste v igro lahko pokukali vsi, ki ste se pretekli vikend mudili na UK Games Expo.

Spring Meadow je namenjen od 1 do 4 igralcem od 10 let naprej. Prve rože naznanjajo, da je v Alpah konec hude zime. Sonce sije dlje in sneg kopni. Travniki cvetijo in svizci se prebujajo. Končno v planine prispe pomlad, s tem pa je čas za pohode in pohodništvo. A na svoji poti morate biti preudarni in paziti na brloge, ki jih imajo svizci. Potrebujete pa tudi dovolj prigrizkov, da ne boste lačni omagali v snegu.

Kompleksnost igre Spring Meadow, ki je med vsemi v trilogiji najbolj interaktivna, je sicer nekje med obema igrama, ljubitelji pa boste našli podobne elemente, združene na inovativen način. Igra je primerna tudi za nove igralce, ki sicer prvih dveh iger še niste igrali. Sistem igranja ostaja podoben, na igralno ploščo polagate ploščice, ki jih je 172 v 49 različnih oblikah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja