Prihaja prva apokaliptična razširitev Clank! In Space! Apocalypse!

Clank In Space Apocalypse naslovnicaRenegade Game Studios in Dire Wolf Digital sta naznanila, da bosta izdala prvo razširitev za Clank! In Space! z naslovom Apocalypse! Izdali jo bodo leto dni po osnovni igri, na voljo pa bo na letošnjem Gen Con, pri trgovcih pa od avgusta naprej. 

V Clank! In Space! Apocalypse! boste nadaljevali z igro, v kateri gradite kupček kart. Zgodba pravi, da osamljeni ostanki odpora še naprej nasprotujejo Lordu Eradikusu. A zlobni cyborg kuje zaroto, kako jih odstraniti z eno samo veličastno in hudobno potezo.

Igralci morate preprečiti trud Lorda Eradikusa. Potem boste lahko zaslužni za odlično (in včasih proti svoji volji) junaštvo. Rešiti morate galaksijo, v tem procesu pa lahko postanete bogati. Morda lahko prav vi preprečite apokalipso ali vsaj pobegnete z zakladom, medtem ko to počne kdo drug.

Clank! In Space!, ki jo potrebujete za igranje nove razširitve Clank! In Space! Apocalypse!, je sicer nastala po Clank! A Deck-Building Adventure. Obe igri sta samostojni.

Namenjena je 2 do 4 igralcem od 13 let naprej in traja približno eno uro. Njej avtor je Paul Dennen, ilustrator pa Rayph Biesner. V razširitvi boste dobili 2 dvostranski igralni plošči, 35 kart kupčka avantur, 8 velikih kart spletk, 1 označevalec Haldos Boss.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja