Naslednje leto nova različica Spyfall z DC junaki

dc spyfall naslovnicaNaslednje leto bodo v Cryptozoic Entertainment izdali vznemirljivo različico socialno dedukcijske igre Spyfall. 3 do 8 igralcev se bo prelevilo v največje DC super junake, ki imajo skrivno srečanje na mega lokacijah: Batcave, Daily Planet ali Fortress of Solitude. Težava? Eden od super junakov je zakrinkan in je v resnici Joker. V intenzivnih 8-minutnih rundah igralci sprašujejo, odgovarjajo in sklepajo, kateri izmed njih je klovn, kriminalec, ne da bi pri tem izdali lokacijo. Medtem se Joker trudi najti lokacijo, preden ostali igralci odkrijejo njegovo identiteto. Igralci razkažejo vse finese, da bi preusmerili sum in pomagali zmagati svoji ekipi.

Kamor gre Joker, mu običajno sledi Harley Quinn.Vsako rundo ima v DC Spyfall en igralec karto lokacije s podobo Harleya. To pomeni, da mora ta igralec Jokerju podati informacije, čeprav ne ve, kdo je to. Če Joker ugane lokacijo, dobi s Harleyem točke.  Če pa je bil Harley preočiten, so v prednosti super junaki.

dc spyfall reklamaDC Spyfall ponuja več inovacij, da so stvari sveže za izkušene igralce. Super karte z močmi dajejo igralcem v rundi določeno sposobnost, na primer: da se izognejo vprašanju; zahtevajo, da igralec spremeni svoje obnašanje; super hitrost prisili igralca, da mora odgovoriti s tremi ali manj besedami.

V vsakem od dveh kupčkov Multiverse je osem različnih lokacij, ne le ena, zato bodo igralce nekatera vprašanja in nekateri odgovori zmedli. A pomnite, da nihče za mizo ne ve, ali igrate s kupčkom Multiverse. Tu je tudi All Joker kupček, ki da vsakemu igralcu Joker karto, zato vprašanja in odgovori nimajo ničesar, na kar bi se nanašali. Nori obrat v že tako nori igri DC Spyfall.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja