Bauza in Lang združila moči v Victorian Masterminds

victorian masterminds naslovnicaCMON bo prihodnje leto izdal eno izmed najbolj pričakovanih iger v 2018 Victorian Masterminds. Originalno so igro oznanili pri Space Cowboys, vendar so izid prepustili omenjeni založbi. Namizna igra kliče po preizkušnji, saj jo je ustvarila zanimiva kombinacija cenjenih avtorjev – Antoine Bauza in Eric M. Lang.

Victorian Masterminds 2 do 4 igralci prevzamejo vlogo zlobnega idejnega voditelja in izkoristijo izginotje najboljšega detektiva na svetu Sherlocka Holmesa. Evrope torej nihče ne varuje in ščiti, zato igralci pošiljajo svoje pomagače v različna mesta. Tam z različnimi sposobnostmi zbirajo materiale za “steampunk” vozilo, uničujejo zgradbe in izpolnjujejo misije. Njihovim potem uničenja sledi Skrivna služba (Secret Service). Vozilo vsakega voditelja je unikatno. Z njimi igralec pridobiva različne akcije, kar vodi v zelo strateško in asimetrično igranje. Igre je konec, ko zlobnež zaključi svoje vozilo ali ko Skrivna služba zaključi z zlobnostmi genijev. Zmaga igralec z največ točkami.

Eric M. Lang, glavni mož CMON in hkrati avtor Victorian Masterminds, je povedal, da je bilo ustvarjanje z Bauzajem čisti užitek in je zelo navdušen, da bodo igralci lahko ta izdelek kmalu prijeli v roke. Ponosni so, da so lahko sodelovali s Space Cowboys in da bodo lahko igro izdali pod znamko CMON.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja