Mafijska Gang Rush Breakout iz CMON

gang rush breakout naslovnicaMafijski šofer ima eno samo nalogo. Da čim hitreje domov pripelje ukraden plen. V Gang Rush Breakout svoj avto napolnite z denarjem in se odpravite proti meji. Upočasniti morate druge tekmece ter prehiteti oblasti, ki so vam za petami in svojo robo varno izročiti velikemu šefu.

Biti človek za volanom za mafijsko združbo je sicer nadvse vznemirljivo. Vendar to ni nedeljska vožnja. Igra ponuja 3D most, skozi katerega morate čimprej priti do doma s kopico denarja. Druge mafijske družine vas želijo upočasniti, na poti vam stojijo ovire, na sledi pa vam je tudi policija. Če pridete prvi čez most in ste seveda tisti gangster, ki svojemu Donu pripelje največ robe, si zaslužite mesto ob njem. V tej igri izberete enega od petih možnih voznikov. gang rush breakoutVsak ima svoje spretnosti in avto. Nato morate prepeljati čez postavljene ovire in preživeti napade drugih voznikov. Pri tem uporabite kocko in inovativno “armaturno” mehaniko.

Gang Rush Breakout je primerna za vse od 10. oz. 14. leta starosti, traja približno 45 minut, igra jo lahko 3-5 gangsterjev. Avtorja sta Galladur in Henri Pym, ilustrator pa Rémi Farjaud. Med založniki je CMON.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja