Haba predstavlja Rhino Hero: Super Battle

Škatla Rhino Hero Super BattleJunak Rhino je znova na delu (igra Rhino Hero je bila izdana že 2011), vendar tokrat ne gradi le »majavega« nebotičnika, temveč igra ponuja tudi neustrašne bitke med štirimi super junaki: Rhino Hero, Giraffe Boy, Big E., Batguin. Kdo bo zmagal v bitki in se pri tem ne bo dal motiti zlobnim visečim opičjim pajkom v igri Rhino Hero: Super Battle?

Potek igre je kot v originalu iz leta 2011, torej igralci iz stenskih in strešnih kart gradijo stolp, po katerem plezajo super junaki (odlaganje živalskih žetonov), stolp pa mora pri tem ostati stabilen. Liki se med plezanjem prerivajo oz. izrivajo s stolpa, hkrati pa se izogibajo opičjim pajkom. Majhnim otrokom je to definitivno strašljivo, kar naredi igro dramatično in zanimivo.Rhino Hero Super Battle med igro

Gre za igro, ki je dobra pri razvoju fine motorike. Otrok mora namreč imeti zelo mirno, stabilno in precizno roko. Ne bojte se kupiti igre, tudi če otroci še niso dovolj stari. Založnik le predlaga neko primerno starost, kar pa ne pomeni, da vaš otrok ne zmore igranja že prej.

Rhino Hero: Super Battle je primerna za 2-4 igralce, od 5 let naprej, traja pa približno 10-20 min. Gre za očarljivo 3D igro zlaganja kart. Dizajnerja sta Scott Frisco in Steven Strumpf. V Nemčiji bo izšla v prvi polovici leta, v Združenih državah pa v drugi polovici, medtem ko naj bi v Združno kraljestvo prišla ob koncu leta 2017.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja