Quadropolis ima novo razširitev Public Services

Quadropolis je družabna igra, ki je izšla že lani, letos pa bo dobila prvi dodatek Quadropolis: Public Services.

Quadropolis je igra, v kateri prevzamete vlogo župana modernega mesta. Določiti morate svojo razvojno strategijo in premišljeno pošiljati svoje arhitekte, da na pravilnem kraju zgradijo nove zgradbe. V igri gradite različne tipe zgradb. Vsaka ima svoj način točkovanja, nekatere lahko tudi združite za boljši učinek. Župan, ki zgradi najučinkovitejše mesto za prebivalce, zmaga.

Škatla Qadropolis: Public ServicesZ rastjo mesta se spreminjajo potrebe prebivalcev. Kot župan jim morate zagotoviti javne službe. Z novo razširitvijo Public Services pridobite nove zgradbe javnih služb. Ali boste zgradili policijsko postajo za varno počutje prebivalcev ali raje porodnišnico in povečali število prebivalcev? Z novo tovarno lahko povzročite tudi odseljevanje.

Vsak krog odkrijete ploščice zgradb javnih služb in jih položite ob igralno ploščo. Igralci tako pridobite možnost izgradnje teh zgradb v svojem mestu. Župani pa se morajo dobro znajti v novih izzivih in moderno mesto zgraditi bolje od županov sosednjih mest.

Založnik Days of Wonder napoveduje, da bo dodatek Quadropolis: Public Services prišel na evropske police v aprilu, s ceno 13€.Primer zgradb Public Services

Vsebina:

  • 24 ploščic zgradb javnih služb
  • 4 pomagači
  • pravila igre

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja