Spomladi prihaja dodatek Clank! The Mummy’s Curse

clank mummys curseClank! A Deck Building Adventure bo dobil dodatek Clank! The Mummy’s Curse. Marca ga bosta izdala Renegade Game Studios in Dire Wolf Digital. Z njim boste raziskovali novo ploščo, ki bo imela tematiko piramide. Razširitev bo vsebovala nove pošasti ter vas soočila z grobnicami.

V piramidah “Starodavnih” vas čaka neizrekljivo bogastvo, a kaj, ko so odlično zaščiteni in zavarovani. Neumrljiva mumija varuh širi zloben urok na vse tiste, ki bi si drznili oropati njeno grobnico. Zaklad je seveda privabil tudi zmaja in temu dejstvu se ne da izogniti. Ne le, da vas lovi mumija, pobegniti morate neustrašnemu Croxobeku.

Clank! A Deck-Building Adventure je po premierni predstavitvi na Gen Conu leta 2016 požela mnogo odobravanja. Lani so zanjo izdali prvi dodatek Clank! Sunken Treasures. Novi dodatek Clank! The Mummy’s Curse pa širi zabavo, dodaja tavajočo mumijo, ki se ji morate izogniti ter nove artefakte, ki se nahajajo globoko v piramidi.

Dodatka Clank! The Mummy’s Curse ne morete igrati brez osnovne igre. Idealen je za 2 do 4 igralce, ki so stari vsaj 12 let. Lovci na zaklade boste za pobeg potrebovali med 30 in 60 minut, seveda če boste hitri, tihi in boste imeli srečo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja