Vrača se prenovljena Pictomania

druzabna igra pictomania skatla meeple euCzech Games Edition (CGE) predstavlja drugo izdajo namizne družabne igre Pictomania. Gre za priljubljeno družinsko igro, kjer vsi rišejo in ugibajo hkrati. Prva izdaja je luč sveta ugledala pred sedmimi leti. Igra je sestavljena iz dveh simultanih akcij: risanje besede/fraze in ugibanja, kaj so narisali drugi.

Igralci v igri Pictomania prejmejo točke, če hitro in pravilno ugotovijo besede soigralcev ter če dokončajo risbo. V pomoč so vam razprostrte karte z besedami na sredi mize. Po 4 rundah je igre konec, vse točke seštejete, zmaga igralec z najvišjim izkupičkom.

Pri igri je zanimivo to, da nimate časa risbe narisati do konca oz. kot veliko mojstrovino. Bistvo besede rišete le z nekaj grobimi in hitrimi potezami in v preostalem času ugibate, kaj so narisali drugi.

Drugo izdajo igre Pictomania je narisal Toby Allen, ki je poskrbel za popolnoma nov izgled igre. Vsebuje še popravljene kartice z besedami. druzabna igra pictomania vsebina meeple euRazlika je tudi v tem, da so v igri naenkrat 3 karte in ne več 6. S tem lahko hitreje pridobite točke, saj vam ni potrebno opazovati toliko narisanih besed. Zamenjali so tudi pisala, škatla pa je bolj kompaktna.

Prenovljena izdaja Pictomania bo izšla v tretji četrtini leta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja