Trije novi Unlock! scenariji do konca leta

Unlock! The House on the HillAsmodee in Space Cowboys sta naznanila, da bosta do konca tega leta oz. v zadnjem četrtletju izdala tri nove naslove iz Unlock! serije sobe pobega. Strašljivo The House on the Hill, podmorniško The Nautilus’ Traps in gusarsko The Tonipal’s Treasure. Vsaka od teh vas bo preplavila s hitrim srčnim utripom in vznemirjenjem. Vražje sestavljanke prinašajo sobo pobega kar na vašo mizo in to s preprostim kupčkom kart. Medtem Unlock! aplikacija odšteva čas in ponuja namige, ko jih potrebujete. Vi in vaša ekipa morate logično sklepati in poiskati rešitve v seriji povezav ter pobegniti. Z mešanico nagonskega mehanizma, zvitih premetenk in z uro časa, je vsaka Unlock! avantura samozadostna izkušnja v eni sami škatli.

Unlock! The Nautilus TrapsVsaka Unlock! pustolovščina se začne tako, da na mizo položite kupček kart izbranega scenarija in s tem postanete ujeti v sobi. Z odkrivanjem in kombiniranjem pravih kart dešifrirate končno kodo. Sprva se vam bo morda zdelo, da ni na kartah nič uporabnega, vendar pozorno preiskovanje prinese dobre rezultate. Karte se namreč med seboj povezujejo ali seštevajo, simboli so lahko zelo očitni in vidni ali pa zelo majhni in skriti. Če se zmotite, vam aplikacija odbije nekaj časa. Podrobneje si o poteku igre lahko preberete v že napisanem opisu, saj princip igranja ostaja isti, novi so le scenariji in uganke.

Scenarij The House on the Hill vas popelje v zapuščeno hišo, kjer se dogajajo čudne in paranormalne stvari. Preiskava je pokazala, da so dogodki povezani z branjem iz knjige mrtvih. Vi in skupina morate vstopiti v hišo, poiskati knjigo in ustaviti prekletstvo.

Medtem ko vas The House on the Hill obda z občutkom grozljivke, vas The Nautilus’ Traps pelje na dno morja. Vašo podmornico napade morska pošast, vi pa morate pobegniti, preden vam zmanjka kisika in najti pot skozi globine na površje. Za igranje tega scenarija potrebujete Unlock! Formula.

Unlock! The Tonipal's TreasureTretja pustolovščina The Tonipal’s Treasure vas postavi v sceno lova na zaklade kapitana Smitha, ki je skrit nekje na otoku Tonipal. Žal vas aretira guverner in vrže v zapor. Hitro morate pobegniti, še posebej ker zakopane dragocenosti išče znani lovec na zaklade Johnson. Za igranje tega dodatka potrebujete Unlock! Formula.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja