Poleti že tretja razširitev Terraforming Mars Prelude

preludePrihaja nova razširitev za Terraforming Mars, že tretja v vrsti. Njen naslov bo Prelude. Izšla bo poleti, premierno pa na sejmu Origins v ZDA.

Prelude bo manjša razširitev, ki vam bo omogočila začetek “teraformiranja”. Osredotočila se bo na zgodnje, začetne faze koloniziranja Marsa. Dodatek vam bo razkril zgodbo in ozadje korporacij. Najprej boste izbrali eno korporacijo ter začetne karte in sicer tako, da boste vlekli 4 karte Prelude, med temi pa izbrali 2 in tako ojačali svojo korporacijo. Dodatek bo ponudil močne začetne spopade in povečal igralčevo asimetrijo.

V osnovni igri Terraforming Mars, ki je v zadnjem letu po vsem svetu prejela najpomembnejše nagrade s področja družabnih iger, ste vodja korporacije. Z različno tehnologijo, industrijo in gradnjo razvijate okolje, ki je primerno za bivanje. Za človeške pogoje na Marsu morate vzpostaviti primerno ozračje, temperaturo in količino vode. Igra Jacoba Fryxeliusa in Isaaca Fryxeliusa je primerna za 1 do 5 igralcev od 12 let naprej in traja uro in pol. Prva dva dodatka sta sicer Hellas & Elysium ter Venus Next.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja