Queen Games 2017 1. del

Queen Games napoveduje 7 novih izdaj ter ponatis. Zakaj jih predstavljam? Ker so družabne igre založnika Queen Games namenjene širšemu krogu ljudi, so lahkotne, barvite oz. vizualno privlačne ter največkrat v cenovno dosegljivem razredu.

  • Metro

Gre za ponatis klasike iz leta 1997. Zgodba se odvija v Parizu, kjer potekajo priprave na Svetovni sejem l. 1900. Igralci tekmujejo, kdo bo zgradil najdaljšo metro progo.

Dizajner: Dirk Henn

Ilustrator: Frank Vohwinkel

Igralci: 2-6

Starost: 8+

Čas igranja: 30min

Metro Vsebina Metro
  • Captain Silver

Hitra in taktična igra o burnem lovu na zaklad. Kapitan Silver ima za igralce (otroke) gusarski izziv: občutiti in zgrabiti morajo pravi piratski predmet iz vreče. Če izvlečejo pravega, jih čaka zaklad.

Dizajner: Wolfgang Dirscherl & Manfred Reindl

Ilustrator: Paletti-Grafik

Igralci: 2-4

Starost: 6+

Čas igranja: 20min

Captain Silver Vsebina Captain Silver
  • Templar’s Journey

V tej strateški družinski igri udeleženci zbirajo zlato, rekrutirajo svoje viteze templarje za križarsko vojno v Jeruzalemu ter si izprosijo milost pri papežu. Vsakič, ko igralci izberejo svoje karte, igrajo varno, ne pa tudi dobičkonosno. Če je kateri izmed tekmovalcev izbral isto akcijo kot ti, boš kaznovan za pohlepnost. Smiselno je, da kot igralec uganeš nasprotnikove odločitve, saj si tako ustvariš večji profit in zmagaš.

Dizajner: Moliis Brothers

Ilustrator: Claus Stephan & Anna Kersten

Igralci: 3-5

Starost: 8+

Čas igranja: 60min

Templars Journey Vsebina Templars Journey
  • Worm Party

Piščanec Charly ne izgublja časa in v svojem najboljšem kokošjem galopu išče okusnega črva. Ti pa imajo drugačne načrte. Hitro se poskrijejo v luknje in upajo, da jih Charly ne opazi. V tej igri so prsti igralcev črvički, ki so skriti pod zemljo. Razburljiva otroška igra skrivalnic z osupljivo 3D postavitvijo.

Dizajner: Inka & Markus Brand

Ilustrtor: Paletti-Grafik

Igralci: 2-4

Starost: 5+

Čas igranja: 20min

Worm Party Worm Party vsebina

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja