Oktobra novi scenariji za Exit – Das Spiel

Exit Das Spiel Der Tote im OEKosmosova igra Exit – Das Spiel je s tremi že znanimi naslovi (Die verlassene Hütte, Das geheime Labor in Die Grabkammer des Pharao) dobila nagrado Kennerspiel des Jahres 2017. Če ste igrali že vse scenarije, na voljo so sicer še dokaj novi (Die verbotene Burg, Die Station im ewigen Eis in Die vergessene Insel), vam Kosmos ponuja še več scenarijev. Izšli bodo oktobra. Der Tote im Orient-Express, Das Haus der Rätsel, Der versunkene Schatz, ob tem pa izdajajo tudi knjigo Der Keller der Geheimnisse. Naslovnice so še v izdelavi.

Vsi scenariji Exit – Das Spiel ponujajo občutek sobe pobega na zelo profesionalni ravni. Igralci skupaj iščejo in odkrivajo skrivnosti, po neobičajnih poteh pridejo do kode. Nekateri igralni scenariji so sprevrženi ali precej dvoumni. Kakorkoli, ko ugotovite končno kodo, je scenarij končan, vnovično igranje ni več smiselno.

Exit Das Spiel Der ver ScExit – Das Spiel je za vse od 10 oz. 12 let naprej, za 1 do 4 oz. 6 igralcev, z igralnim časom od 45 minut pa vse do ure in pol.

Der Tote im Orient-Express ponuja storilca kriminalnega dejanja na vlaku. Slednji se sicer bliža postaji. Gre za težaven in hiter primer, za katerega je le malo časa, da ga razrešite. Primeren je za izkušene igralce.

Das Haus der Rätsel ponuja zapuščeno hišo in napeto, detektivsko zgodbo. Slišite vpitje in krike, vrata za vami se zapro. Nekaj vaših prijateljev izgine. Razrešite primer in poiščite izhod. Primerna je za začetnike.

V Der versunkene Schatz ste obdani z legendarnimi razbitinami ladje Sante Marie. Globoko v Črnem morju divja tok na zapuščeni ladji. Zrak postaja redek. Vam bo uspelo razvozlati uganke starih razbitin in pridobiti nazaj zaklad? Primerna je tudi za začetnike.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja