Near and Far podjetja Red Raven Games

Near and Far naslovnicaRed Raven Games na sejmu Origins izdaja družabno igro Near and Far. Gre za nadaljevanje Above and Below, potovanje skozi pripovedno knjigo zemljevidov, polno čudovitih avantur. Ponuja atlas 11 zemljevidov, kupujete lahko veščine za svoj lik in izbirate svojo pot. Igra je namenjena 2 do 4 igralcem od 13 let in traja približno 90 minut. Avtor in ilustrator igre je Ryan Laukat.

Štirje postopači iščejo Last Ruin, mesto, o katerem legende pravijo, da skriva artefakt, ki izpolni največje srčne želje. Izgubljena ljubezen, odrešitev, združitev družine – to je ogenj, ki žene postopače na poti. Ali lahko presežejo svoj pohlep in notranje demone na poti?

Near and Far zemljevidV družabni igri Near and Far preiskujete različne zemljevide, da bi našli Last Ruin. Pri tem najemate avanturiste, iščete zaklade in tekmujete, da bi postali popotnik z najboljšo zgodbo. V mestu morate zbrati hrano in opremo za dolga popotovanja do skrivnih prizorišč. S sabo morate imeti dovolj orožja, da zatrete bandite, oživele kipe in zarjavele robote. Občasno boste na svojih popotovanjih naleteli na kaj unikatnega in prijatelj vam bo prebral, kaj se zgodi v knjigi zgodb. Imeli boste možnost izbire odziva na dogodek in z njim ustvariti novo nepozabno zgodbo z vsakim igranjem.

Near and Far je nadaljevanje igre Above and Below in vključuje knjigo srečanj. Da boste dosegli konec zgodbe, bo potrebno odigrati 10 poglavij oz. iger. Vsako poglavje odigrate na povsem novem zemljevidu s svojstveno podobo in avanturami.

S 4 različnimi igralnimi načini, 8 različnimi karakterji in 11 različnimi zemljevidi, vam Near and Far ponuja nadzor nad igranjem brez primere.

Near and Far karakterjiIgralne metode so:

  • prva pustolovščina: igro se naučiš igrati s samostojnim zemljevidom, inspiriranim z Above and Below.
  • kampanja: igraj serijo 10 iger na 10 različnih zemljevidih, kot popotovanje do Last Ruin. Izkušnje in sposobnosti, ki trajajo skozi celotno kampanjo.
  • zgodba: igraj serijo 3 do 4 iger, medtem ko slediš karakterjevi osrednji pripovedi.
  • arkada: preskoči knjigo zgodb in uporabi kupček kart in setom ter set odločitev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja