Po uspešnici Magic Maze še otroška Magic Maze Kids

namizna druzabna igra magic maze kids

Po zabavni namizni družabni igri Magic Maze bo spomladi prišla še otroška različica Magic Maze Kids. Primerna bo za 2 do 4 igralce od 5 let naprej, trajala bo približno 15 minut. Izdal jo bo Sit Down! Avtor igre je Kasper Lapp, dizajn je delo Gyom.

Magic Maze Kids je sodelovalna igra, ki vsebuje zelo podoben mehanizem kot “originalna” Magic Maze. Seveda je prilagojena otrokom. Vsi igralci nadzirajo vse junake, a le v eni smeri! Primeri in pravila vas odlično popeljejo skozi igranje, ki ima več težavnostnih nivojev. Zgodba opisuje, da se je kralj po pomoti spremenil v žabo. Igralci se zberete, nato v gozdu poiščete prave sestavine, s katerimi pripravite napoj, ki bo pozdravil kralja.

Originalna namizna družabna igra Magic Maze, ki je zelo zabavna in nadvse prikupna, je namenjena od 1 do 8 igralcem, starim vsaj 8 let, nudi pa 15 minut zabave. Odvija se v realnem času, v njej pa igralci sodelujete skupaj. Igralci nadzirajo katere koli figure oz. junake in to kadar koli. Ste v trgovini, kjer kradete potrebno opremo, iz trgovine pa morate pravi čas pobegniti, za petami so vam varnostniki. Čas vam meri peščena ura. Težko? Igralci boste lahko med sabo komunicirali le kratek čas. Lani je bila nominirana za prestižne nagrade, kot so: Spiel des Jahres, International Gamers Award – General Strategy: Multi-player in Gouden Ludo Best Family Game. Najdete jo v spletni trgovini meeple.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja