Iz Kosmosa prihaja Murder Mystery Party

murder-mystery-party-murder-on-the-grill-meeple-euNemška založniška hiša Kosmos je izdala nadvse zanimiv komplet družabnih iger z osrednjim naslovom Murder Mystery Party. Trenutno obstajajo izdaje s tremi različnimi podnaslovi: Murder on the Grill, Deadly Wine in Pasta & Pistols. Če si želite doživeti kriminalko iz prve roke, ni težav. Z Murder Mystery Party bo vaša večerja doma napeta kot triler.

Murder Mystery Party: Murder on the Grill

Tom Dooley vas povabi na svoje dvorišče. Medtem ko se na žaru pečejo okusne dobrote in se vam že cedijo sline, vašega gostitelja nekdo hladnokrvno umori. Le kdo od gostov bi to storil ubogemu Tomu? Vsi gostje ste naenkrat osumljenci in morate slediti namigom ter jih smiselno povezati. Kdo je storil okrutni zločin in ali bodo igralci uspeli obsoditi pravega morilca?

murder-mystery-party-deadly-wine-meeple-euMurder Mystery Party: Deadly Wine

ponuja enkratno “vinsko” doživetje. Odvija se letni festival vina, a glej ga zlomka, veselje ohromi truplo lokalnega pridelovalca vina Barrya Underwooda. Najdejo ga na tleh v njegovi dobro založeni vinski kleti. Čas je, da vsi skupaj razrešite ta žalostni primer. Igralci stopite v čevlje osumljencev in prič.

Murder Mystery Party: Pasta & Pistols

V pubu “La Speranza” leži truplo lastnika restavracije Giuseppeja (Pepija) Ronija. Ta večer se družina in prijatelji zberejo, da se poklonijo ubogemu Pepiju za dobro italijansko hrano. A eden od gostov je zelo zaposlen z brisanjem svojih sledi, da ga ne bi odkrili kot morilca. Med večerjo gostje sledijo namigom in končno dobijo pravega morilca.

Igre ponujajo enkratno doživetje, primerne pa so za večere s prijatelji. Ponujajo mnogo ugank, nezaupanja in zabave. Vsebujejo načrt zabave z recepti in nasveti za dekoracijo, vabila za povabljence, knjižice z opisi vlog, skrivna obvestila, prenesete pa si lahko tudi razburljiv avdio material. Primerne so za vse od 16 let naprej za 6 do 8 igralcev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja