HABA z jesenskimi novostmi

iquazu naslovnicaHABA v jeseni predstavlja nove družabne igre iz serije družinskih iger. Prva je Iquazú, ki razveseljuje s posebej prefinjeno dinamično igralno ploščo, na kateri čudežno izginjajo dragoceni kamni. V Boom, Bang, Gold pa se igralci podajo na hitro in bliskovito iskanje zlata.

Iquazú

Igralci pogumno navigirajo najbolj nevaren prostor v deželi, da ohranijo svoje dragulje na varnem. Skrivajo se za velikim Iquazú slapom in premeteno igrajo karte, da z njimi svoje dragulje postavijo na najboljše mesto. Kdor to stori najboljše, zmaga.

Dinamična igralna površina omogoča, da kamni izginjajo za slapom in prikazujejo nove bonus ploščice. Igralne komponente v igri so zelo kvalitetne. Avtor igre Iquazú je Michael Feldkötter, ilustrator Stephanie Böhm, namenjena je vsem od 10 let naprej ter za 2 do 4 igralce, traja pa 50 minut.

boom bang gold naslovnicaBoom, Bang, Gold

V majhnem, zaspanem mestu Staro mesto so odkrili zlato. Od takrat vlada prava norišnica. Vsi so okuženi z zlato mrzlico in grabijo po palicah z dinamitom in jih mečejo v rudnik zlata. Kot igralec moraš biti najhitrejši in imeti dobro oko, sicer boš odkorakal praznih rok. Gre za hitro igro, ki ni za boječneže. Inovativni igralni material ustvarja vznemirljiv efekt eksplozije, različno igranje pa vzpodbuja vnovično igranje.

Avtor igre Boom, Bang, Gold je Alexander Emerit, za ilustracijo je poskrbel Timo Grubing, primerna je za 2 do 4 igralce od 7 let naprej in traja 20 minut.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja