Družinska Film ab! iz Pegasusa

Film Ab naslovnicaNova družinska družabna igra, ki jo je predstavil Pegasus Spiele na sejmu v Nürnbergu, nosi ime Film ab!. Avtorja igre sta Anna Oppolzer in Stefan Kloss. Primerna je za 2 do 4 igralce, starejše od 8 let. V igri razporejate gledalce v kino dvorani pred naslednjo predstavo. Vendar to ni tako preprosto, kot se sliši, saj ima vsak gledalec svoje želje in preference.

Skoraj vsak, ki kdaj obišče kinematografe, je že doživel, da lahko oseba, ki sedi poleg tebe, spremeni komedijo v grozljivko. Podobno je tudi v Film Ab!. Potrebno bo čim bolj optimalno posesti gledalce, da bodo uživali v filmski uspešnici. Vsak igralec ima na razpolago 12 gledalcev, od teh ima vsako rundo v roki 4. Skozi igro jih mora v dvorano posesti čim bolj optimalno.
Pri tem poskušate gledalce posesti tako, da se otrok z majhnim mehurjem ne vsede na sredino vrste ali pa, da zraven vašega gledalca ne sedi klepetulja. Veliko gledalcev ima tudi posebne zahteve, kot na primer: želijo sedeti ob partnerju, želijo sedeti ob moških ali ženskah ali pa želijo sedeti v prvi vrsti. Vendar pa tudi najboljši sedež ni najboljši, če ravno pred tem sedežem sedi prekla in zastira pogled na platno.
Upamo, da se ravno pred začetkom filma ne pojavi huligan in prežene gledalce, polne pričakovanja, iz njihovih sedežev. Kdor ima največ zadovoljnih gledalcev po določenem številu rund, je zmagovalec.
Družabna igra Film ab! je hitra družinska igra, ki jo še hitreje obvladamo. Vsebuje duhovite situacije v kinu, ki jih je vsakdo že doživel. Domiseln način z mehanizmom polaganja kart in različnimi karakterji (ter njihovimi posebnostmi) poskrbi za zabavo ob igralni mizi. Pegasus Spiele izid družabne igre napoveduje za letošnjo pomlad.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja