Brotherhood of the Coast je naslednja avantura za T.I.M.E Stories

Brotherhood of the Coast naslovnicaAgenti so se srečno in v enem kosu vrnili iz Hollywooda. Znova se pojavijo v agenciji, kjer so jim pripravili uvodna navodila za naslednjo nalogo. Nova misija nosi vzdevek Brotherhood of the Coast

V avanturi Brotherhood of the Coast se vrnemo v leto 1685. To je zlata doba piratstva v Karibih. Kot ste že navajeni, je nekaj šlo narobe in situacija je ušla agenciji izpod nadzora. Zato vas, agente, pošlje, da rešite situacijo. Pred časom je agencija poslala štiri izkušene agente v isti časovni okvir. Vendar je nekaj šlo narobe in izgubili so svoje obraze. Sedaj smo na vrsti mi, da se podamo na avanturo, jih najdemo in jih izklopimo iz naprave. Več informacij, kot smo že navajeni, dobimo sproti.

Brotherhood of the Coast Charlotte GordonBrotherhood of the Coast CarapouxNa sliki lahko vidite dve osebi, v kateri se lahko spremenite v Brotherhood of the Coast. Carapoux je pirat, ki se odlično znajde s pištolo in ne verjame v zelenjavo. Je zelo uporaben, kadar se je potrebno znebiti sovražnika. Charlotte Gordon, neusmiljena piratska kapitanka, pa bo že s svojo prisotnostjo z lahkoto obrnila morsko bitko v svojo korist.

Brotherhood of the Coast je sedmi dodatek za družabno igro T.I.M.E Stories, ki vas popelje v zlato dobo piratstva. Izid je napovedan za drugo četrtino tega leta. Zaradi načina igranja, o katerem si lahko več preberete tukaj, je znana zgolj okvirna zgodba dodatka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja