Za najdrznejše pirate Oath of the Brotherhood

oath of the brotherhood naslovnicaOtok Isla Granuja je varno zatočišče piratov in sedež skrivnostne, elitne Bratovščine piratov. Vsako leto se Bratovščina odloči in izbere le enega novega gusarja, ki se sme pridružiti njihovim vrstam. Prijavijo se lahko le najbolj sposobni in drzni. Oath of the Brotherhood – The Chosen je piratsko obarvana strateška družabna igra postavljanja delavcev v stilu Lords of Waterdeep.

V igri za 2 do 5 igralcev prevzamete vlogo mladega pirata. Med temačnimi ulicami in pristanišči na Isla Granuju skušate ukaniti in premagati svoje nasprotnike. Poveljevali boste svoji posadki, usposobili nove člane, odkrili nove lokacije, se spopadali z drugimi gusarji in opravili nalogo. Tako boste zagotovo navdušili piratsko elito, da vas izbere medse.

Ali imate vse potrebno, da zaprisežete Bratovščini v Oath of the Brotherhood? Igra bo kmalu na voljo, po podatkih založnika AEG (Alderac Entertainment Group) bo izšla še ta mesec. Primerna bo za starejše od 14 let, trajala pa bo med 60 in 90 minut. Njena avtorja sta Vangelis Bagiartakis in Tony Cimino.