Z-Man Games naznanil nov Pandemic Rising Tide

Pandemic Rising Tide naslovnicaV Z-Man Games so včeraj objavili novico, da bodo izdali novo družabno igro Pandemic Rising Tide, avtorja Matta Leacocka in Jeroena Doumena. Igra naj bi se oddaljila od sedanjih serij Pandemic in se podala v novo globalno nevarnost, v poplave. Zgodbo so postavili na Nizozemsko. Strukturirana je okrog igralčevega truda, da zavira poseganje morske vode v lokalno zemljo. Poleg tega igralci zamenjajo stare metode dela, kot so stari nasipi in črpalke na vetrno energijo, z novimi ter speljujejo vodo stran od naseljenih območij.

 

Kot pri Pandemicu bo tudi tu treba izpolniti štiri cilje. Ti bodo predstavljali moderen način pomoči v poplavah in ne ozdravljenje bolezni.

pandemic rising tide postavitev

Pandemic Rising Tide bo imela nove kartice ciljev, ki bodo predstavljale različne scenarije za vsako igranje. Igralci bodo morali paziti na premike prebivalcev, varovanje poslov in grajenje pristanišč ter ostalih stvari, ki jih s sabo prinesejo poplave.

Izid igre Pandemic Rising Tide sicer ni znan, kot ni znano kaj več, saj so zaradi vsebinske podobnosti in sočustvovanja z vsemi, ki so v hurikanu Harvey utrpeli nesrečo, objavo umaknili. Novico bodo v kratkem, primernejšem času znova objavili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja