Whims of the Sultan je nov dodatek za Five Tribes

whims of the sultan naslovnicaSultanat Naqala se venomer razvija. V času tega uspeha je privabil več tekmovalcev, kot je zrn peska v puščavi. Če si pričakoval, da boš ostal na vrhu, se moraš naučiti nekaj novih trikov. Še posebej, ker je Sultan ustanovil 5 novih čudovitih mest, ki jih želijo vsi kontrolirati, seveda v dodatku Whims of the Sultan. Sultan v teh mestih izvaja zaslišanja in ponuja velike nagrade vsem, ki mu ustrežejo. Boš zmogel nadzirati čudovita mesta in izpolniti Sultanove muhaste želje?

whims of the sultan komponenteWhims of the Sultan vsebuje vse sestavine, da lahko igrate s petimi igralci in ima nove čudovite ploščice mest. Obisk teh mest igralcem omogoča, da zmagajo in postanejo slavni. Vendar morajo izpolniti pretirane zahteve sultana tako, da izpolnijo Whim of the Sultan karte. Neustrašni tekmeci so pričakovani, kontroliranje teh ploščic pa lahko bistveno prispeva pri končnem točkovanju.

Dodatek vsebuje 6 ploščic, 15 lesenih plemenskih meeplov, 8 kamel, 1 šotor in 1 označevalec za igralca na potezi. Vsebuje še 22 Whim of the Sultan kart, 2 Djinn karti, 1 ploščo avkcije  in  1 ploščo vrstnega reda za 5 igralcev, 1 beležnico točkovanja in povzetek pravil.

Pričakujejo, da bo v Evropi na voljo že v juniju, v Severni Ameriki pa na Gen Con Indy v avgustu. Dodatek lahko igrate z osnovno igro ali pa z dodatkom The Artisans of Naqala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja