Stonemaier Games predstavlja prvo razširitev Between Two Cities Capitals

Between Two Cities CapitalsBetween Two Cities je ena bolj unikatnih iger izgradnje mesta. Od igralcev zahteva, da sodelujejo z levim in desnim sosedom in uravnovesijo gradnjo dveh metropol naenkrat. Igro odigrate v manj kot 30 minutah tako, da polagate ploščice. Omogoča sočasno igranje do sedmim igralcem, ki poskušajo kar najbolje zgraditi dve mesti. Točkujejo se zgrajena mesta, tisto mesto, ki ima najmanj točk, je hkrati tudi končni rezultat igralca. Zmaga tisti, ki ima največ točk.

Igra je izšla leta 2015, sedaj pa dobiva prvo razširitev, ki se imenuje Between Two Cities Capitals. Dodatek predstavi nov izziv pri izgradnji uspešnih mestnih središč. Between Two Cities Capitals prinese nove pokrajinske podloge, zaradi katerih je potrebno prilagoditi načrtovanje specifičnim terenskim razporeditvam. Dodatne točke pridobite, če vam uspe povezati določena območja. Medtem ko povezujete območja, morate mestne zgradbe priložiti k dvema specifičnima tipoma ploščic in se izogniti drugim določenim območjem.

Dodatek Between Two Cities Capitals naj bi na trgovske police prišel že v juliju. Za igranje dodatka pa boste potrebovali osnovno igro.