Warhammer Underworlds: Shadespire

Warhammer Underworlds: ShadespireWarhammer Underworlds: Shadespire je nova taktična igra bojevanja v areni, ki bo izšla proti koncu leta. Sistem je zasnovan za uravnotežene boje v manjšem obsegu in se ga da hitro odigrati. Igra ga lahko vsak, hkrati pa, če ga želite res obvladati, predstavlja izziv tudi izkušenim igralcem. Pravila so napisana za tekmovalno igro. Dvoboj lahko odigramo v manj kot 45 minutah. Igra bo potekala na manjši površini kot običajne Warhammer bitke, kar bo odlično za turnirje in organizirane dogodke. 

Format igre zelo odstopa od iger Warhammer: Age of Sigmar, kjub temu pa je Warhammer Underworlds: Shadespire še vedno zelo vpleten v svet Mortal Realms. Igra je postavljena v Shadespire – v starodavno prekleto mesto, ki ga je zaklel Lord of Undeath. Večno leži v predpeklu med kraljestvom svetlobe in sence. V njem so prekleta metropola zrcal, nemolčeči duhovi in vedno spreminjajoče se sobane.

V igri boste lahko uporabili vojske iz različnih ras iz celotnega Mortal Realms, tudi nekatere, ki segajo še v začetke prehoda v Age of Sigmar. Vsak set bo sestavljen iz miniatur, ki jih boste lahko sestavili v stilu herojev v pozi, ki bodo predstavljali skupino bojevnikov iz frakcije. Miniature bodo iz barvne plastike, ki se bo spela skupaj. Tako boste lahko igro začeli skoraj takoj, ko jo odprete, saj ne potrebujete lepila in barve (čeprav bolje zgledajo, če jih pobarvate in verjetno pomaga pri metanju kock).Warhammer Underworlds: Shadespire miniature

Warhammer Underworlds: Shadespire bo imel set unikatnih kock in kupčke kart. Karte bodo unikatne za vsako frakcijo. Oba kupčka kart, ki sta v osnovni igri, sta popolnoma prilagodljiva. To pomeni, da lahko sami izberete kombinacije sposobnosti in jih uporabite v scenariju. Tako lahko vsako frakcijo igrate na povsem drugačen način. Pričakuje se, da se bo na različnih turnirjih, trgovinah in klubih videlo vse mogoče kombinacije.

Warhammer Underworlds: Shadespire je nova igra, postavljena v svet Mortal Realms, s pravili, ki se jih zlahka naučimo. Igro naredijo kombinacija prilagodljivih kupčkov kart in različne frakcije. Zlahka se jo bo dalo igrati in bo ponujala skoraj neomejene taktične možnosti in možnosti za vnovično igranje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja