V Justice League postanete superjunak, kot ste si vedno želeli

justice league naslovnicaJustice League Dawn of Heroes je družabna igra, v kateri lahko preigravate svoje najljubše zgodbe iz sveta DC Comics (stripov). Pustolovsko obarvana prinaša mnoge legendarne spopade. Razdeljena je na misije, te pa na poglavja. Igralci se razdelijo v dve skupini in se spopadajo ter skušajo doseči svoje cilje. Zmagovalna ekipa si zasluži bonuse za končni spopad, soočenje dveh skupin pa bo odločilo o usodi sveta.

Justice League Dawn of Heroes lahko igrate po metodi boja in spopadanja, tako da obujate najbolj znana poglavja DC superjunakov. Vsako misijo lahko odigrate kot kompletno serijo (od začetka do konca ). Če pa vam je bolj všeč, lahko uporabite preprost sistem shranjevanja, ki je vključen. Tako igrate vsako poglavje posebej oz. ločeno in shranite svoje dosežke za kasneje.

justice league plosceKakorkoli že, v igri prevzamete vlogo superjunaka iz Justice League, Batmana, Wonder Woman ali kakšnega drugega in se borite proti Darkseid, Lex Luthor in drugimi hudobneži. Vsak junak ima seveda svoje zmožnosti in drug način reševanja, po čemer je pač slaven.

Justice League Dawn of Heroes ponuja igralne plošče, kocke, karte in podrobne miniature ter vsebuje 3 pravila. Primerna je za 2 do 6 igralcev od 12 let naprej, traja pa med 30 in 90 minut. Avtorja sta Buster Lehn in Fran Ruiz, ilustratorja Ramses Bosque in Nicolas Serrano. Abba Games se bo konec meseca z njo predstavljal na sejmu družabnih iger v Essnu.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja