V drugi polovici leta prihaja Ice Cool 2

druzabna igra ice cool 2 meeple euEna najbolj uspešnih namiznih družabnih iger preteklega leta Ice Cool bo dobila nadaljevanje v Ice Cool 2. Gre za spretnostno igro, v kateri svojega pingvina frcate skozi različne prostore v šoli, od razreda, telovadnice, jedilnice, pa vse tja do kuhinje. Pri tem nabirate ribe in posledično točke. Otroška igra, ki na prvi pogled daje vtis preprostosti, je, če jo želite res obvladati, vse prej kot to. Pingvini se ustvarjeni tako, da se kotalijo, kljub temu pa vedno pristanejo na nogicah. Z vajo (in malo sreče) skačejo čez vrata, lahko zaokrožijo celotno šolo v potezi, lahko jih usmerite naravnost, skratka, možnosti, kako se bo gibal pingvin, so neomejene.

Ice Cool 2 boste lahko igrali skupaj z Ice Cool ali pa popolnoma samostojno. Slednjo različico boste igrali po pravilih “starega” Ice Cool, dodali pa mu boste lahko nekaj izboljšav. Igra ponuja naloge na karticah s po 1 točko, premikanje rib na karticah z 2 točkama in izbirno turnirsko točkovanje.

Ice Cool 2 boste, kot je že omenjeno, lahko združili s prvo različico igre Ice Cool. Tako boste dobili nova polja oz. površine, po katerih se kotalijo pingvini in ustvarili boste lahko svoje postavitve. Igra bo ponudila novi način The Race, igralo pa jo bo lahko kar do 8 igralcev.

Igra naj bi izšla v drugi polovici tega leta. Njen avtor bo Brian Gomez, ilustrator pa Reinis Pētersons. Sicer je igra Ice Cool lani in predlani zmagala v naslednjih nagradah: Kinderspiel des Jahres, Deutscher Spiele Preis Best Children’s Game ter UK Games Expo Best Children’s Game.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja