Asmodee/Space Cowboys T.I.M.E. Stories: Expedition: Endurance

T.I.M.E. Stories: Expedition: EndurancePretekli teden sem v branje ponudila pregled igre T.I.M.E Stories, ki je, ko odkrijete vse njene skrivnosti, nezanimiva za vnovično igranje. Zaradi tega so izdali že 4. dodatek k igri T.I.M.E. Stories: Expedition: Endurance (2017). Zgodba govori o ekspediciji na Antarktiko v času 1. svetovne vojne.

Dizajner: Croc

Ilustrator: Bernard Bittler

Založnik: Space Cowboys, Asterion Press, Asmodee

Igralci: 2-4

Čas igranja: 60-90′

Starost: 12+

Začetni zemljevid

Zgodba Expedition: Endurance

Agencija T.I.M.E tokrat pošlje svoje agente v leto 1914 na izredno mrzlo Antarktiko. Z igralci boste projicirali svojo zavest čez čas in prostor. Svoje misli boste potopili v telesa posadke Endurance in s talenti rešili smrtonosno skrivnost. Na krovu je šlo nekaj hudo narobe, saj se raziskovalno plovilo na poti izgubi v ledenem oceanu. Izkušeni agenti skušajo doumeti, kaj jih je doletelo, hitro pa morajo stvari priti do dna in uspešno končati misijo, da prej ne znorijo. Agenti so namreč ne samo ujeti v zamrznjenem plovilu, ampak tudi soočeni z nadnaravnim.

Vaš glavni inštruktor Bob vam razloži, da pričakuje vmešavanje supernaravnih sil, ki bodo vplivale na vaše živce. Pričakovati pa morate tudi, da bo eden od vas sprejel življenje v nečloveški obliki, kar lahko ima dolgotrajne posledice.

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja