Sit Down predstavlja Penny Papers Adventures

druzabna igra penny papers adventures valey meeple euPri podjetju Sit Down so pripravili serijo pustolovščin poimenovanih Penny Papers Adventures. V njih se lahko pridružite prečudovitim avanturam slavnih raziskovalk Penny Papers in Dakoti Smith. Oboroženi ste le s svinčnikom ter pustolovskim listom. Vsi igralci v tej družabni igri uporabljajo enak rezultat na kocki. Z njim odkrivajo lokacijo, seveda bolje kot nasprotniki. Vsak igralec se trudi, da bi na svoj zemljevid/mrežo kar najbolje vpisoval števila. Pri tem uporablja posebne moči, da bi dobil več točk. Vsi igrajo istočasno. Penny Papers Adventures je serija manjših strateških iger. Izdali so tri naslove. V The Temple of Apikhabou si morate ustvariti pot skozi tempelj. Odkriti morate zaklade in skrivne prehode ter se izogniti mumijam, ki vandrajo naokoli. V Skull Island se zdi, da otok skriva mnogo zakladov, a treba jih je najti. V Valley of Wiraqocha pa raziskujete neznano območje in sicer izgubljeno dolino Wiraqocha. Cilj je narisati zemljevid in identificirati ostanke antične civilizacije, ki se je nahajala v dolini.

druzabna igra penny papers adventures skull island meeple euV Penny Papers Adventures preizkušate svojo sposobnost in upravljate s prostorom. Premeteno morate uporabljati tudi posebne moči kocke. Nikakor pa ne smete zamuditi priložnosti, da nasprotnikom zamešate mrežo, ko pride nevarnost.

Avtor serije iger Penny Papers Adventures je Henri Kermarrec, ilustrator pa Géraud Soulié. Primerna je že od enega igralca naprej, igra vas lahko velika skupina, vse tja do 100. Priporočena starost je 7 oz. 9 let, traja pa med 15 do 25 minut. Igra je neodvisna od jezika.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja