Scythe The Rise of Fenris z različnimi moduli

scythe the rise of fenris

Izjemno uspešno in nagrajeno igro Scythe, ki je izšla leta 2016, je ustvaril Jamey Stegmaier, založili so jo v Stonemaier Games. Gre za strateško in ekonomsko igro, ki so jo postavili v svet alternativne zgodovine (l. 1920). Trenutno ima dve razširitvi: Invaders from Afar in The Wind Gambit. Prihaja pa še Scythe The Rise of Fenris.

Velika vojna je imperij povzdignila in povzročila njegov padec. Evropa je tako na pragu nove dobe. Njena ekonomija je stabilna, njena morala zelo visoka in obramba močna. Sicer iz podeželja prihajajo poročila o čudnih vojakih z žarečimi očmi. A te informacije se zdijo oddaljene in neškodljive. Scythe The Rise of Fenris je zadnji v trilogiji dodatkov in omogoča dve različni možnosti za igralce: od 1 do 5, če imajo Scythe in od 1 do 7, če imajo še Invaders from Afar.

Razdeljen je na Campaign in Modular. Prvi vsebuje 8 iger oz. epizod s presenečenji, stalnimi elementi in razkrivanji. Možno ga je znova nastaviti in igrati. Drugi vsebuje 11 modulov, ki jih lahko uporabite v različnih kombinacijah. So popolnoma združljivi z vsemi razširitvami za Scythe. Medtem ko prava narava epizod in modulov ostaja skrivnost (nekatere komponente so v skrivnih škatlah), dodatek vsebuje vodnik s podrobno opisanimi epizodami, 13 plastičnih miniatur, 62 lesenih žetonov, 2 kocki, 5 ploščic in več kot 100 drugih žetonov. Zdi se, da bo dodatek Scythe The Rise of Fenris imel “Legacy” vidik. Kakorkoli, na voljo bo v tretjem četrtletju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja