Prihaja predelava Scythe imenovana My Little Scythe

My Little Scythe naslovnicaMy Little Scythe je tekmovalna, družinam prijazna družabna igra. V njej igralec prevzame nadzor nad dvema živalskima miniaturama in se v kraljestvu Pomme poda na avanturo.

Igralci po vrstnem redu izberejo eno izmed akcij: premik, iskanje ali izdelovanje. S temi akcijami igralec poveča prijateljstvo in pite, poveča moč svojih akcij, zaključi nalogo, se nauči novih urokov, dostavi dragulje in jabolka na grad Everfree ali pa se poda v spopad s pitami. Vse to počnemo, da bi bili prvi. To dosežemo s 4 nagradami v 8 različnih kategorijah.

My Little Scythe predstavitevNekateri igralni mehanizmi so povzeti po popularni igri Scythe. Igro My Little Scythe sta avtorja izdelala v verziji print-and-play. Za njo sta dobila nagrado na Boardgamegeek.com in sicer za najboljšo print-and-play igro leta 2017. Tako so jo tudi opazili pri Stonemaier Games in se odločili, da jo izdajo pod svojim okriljem.

Družabna igra My Little Scythe bo primerna za 1 – 6 igralcev, starejših od 8 let. Avtorja igre sta Hoby Chou in Vienna Chou, za grafično podobo pa je poskrbela Katie Khau. Izzid napovedujejo v avgustu, najhitreje pa naj bi igra bila na voljo na sejmu Gen Con.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja