Pie Town ponuja vohune, laži ter kose pit za vse od 14 let

pie town naslovnicaRenegade Game Studios bo novembra izdal “okusno” družabno igro Pie Town: Spies, Lies, and Apple Pies. Ustvaril jo je debitant Daniel Fremgen. Srednje težka igra postavljanja delavcev izziva igralce, da pazljivo ustvarijo najslastnejše pite tako, da uporabijo skrivne recepte. Medtem seveda ugotavljajo, kakšne unikatne recepte uporabljajo nasprotniki. Za lepo stilsko obliko je poskrbel Charlie Bink in očarljivi igri dodal globino.

Dobrodošli v Pie Town (Mesto pit), kjer so skupnost ustanovili na jabolkih in maslu. Vendar posel ni mačji kašelj. Zato morate v igri dobro poslovati in skrivati svoje recepte.

Pie Town je igra postavljanja kock ter igra s skritimi informacijami. V njej morate postati najboljša trgovina s pitami v mestu. To pa tako, da znate upravljati z nenehno spreminjajočo delovno silo med žetvijo, pri peki ter prodaji pit, medtem ko ugotavljate skrivne recepte ostalih igralcev.

Predsednik Renegade Game Studios Scott Gaeta je razložil, da je avtor združil nekaj dobrih igralnih mehanizmov in ustvaril svež in premišljen dizajn. Pie Town je namenjen 2 do 4 pekom pit, starejšim od 14 let in traja med 60 in 90 minut.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja