Nova razširitev Sands of Dorne za A Game of Thrones

sands of dorne naslovnicaA Game of Thrones: The Card Game bo dobil že peti deluxe dodatek Sands of Dorne. Hiša Martell je dolgo čakala na maščevanje. Sedemnjast let je minilo od smrti Elie Martell. Umrla je med Robertovim krvavim uporom, krivi pa so bili Sir Gregor Clegane in Lannisterji. V teh dolgih letih so v senci gojili sovraštvo in zamero, pravice pa niso mogli vzeti v svoje roke. Zdaj lahko njihove apetite nasiti le kri.

Sands of Dorne hiši Martell daje karte, ki jih potrebuje, da gre na zob za zob s komerkoli v igri. V razširitvi boste našli močne nove različice ikonskih in nevarnih karakterjev hiše Martell, vsi z namenom krvavega maščevanja. Dodatek vključuje: Doran Martell, The Red Viper, Ellaria Sand, Quentyn, Nymeria Sand in Areo Hotah.

sands of dorne karteMoč hiše Martell raste na jugu, a daleč od puščave Dorne spletkarijo tudi ostale velike hiše. Te v igri prejmejo dve novi nelojalni karti. Ko to združite s čisto novim programom in izbiro nevtralnih spletk, Sands of Dorne obljublja “pretres”, kot ga ponuja le malo kateri dodatek.

Hiša Martell je torej dolgo delovala v senci, a s Sands of Dorne je dobila priložnost, da v Sedmerih kraljestvih, ki so dolgo zanikala njihovo pravico, končno terja strašno maščevanje. Z dodatkom lahko postanete sonce v očesu, gad, ki piči na peto ali sulica, ki prebode oklep. Napovedan je za prvo četrtino prihodnjega leta.