Mystic Vale z dodatkom Vale of the Wild

Mystic Vale: Vale of the WildKdo bo vodil bitko za dolino v novem dodatku za Mystic Vale, Vale of the Wild?

Vedno bolj se krepi hud napor pri obnovi Doline Življenja. Položaj tistih, ki se borijo proti urokom, se dviga. V ospredje se kot močni voditelji vzpenjajo predvsem druidi. Med seboj se razlikujejo v pristopu in naravi kot druidnem klanu njih samih. Vsi ti služabniki Gaie si prizadevajo za dan, ko trpki gnev zlobnega kralja ne bo več kvaril njihovega sveta. 

Vale of the Wild doda raznolikost z novim izboljšanjem in kartam doline k osnovni igri Mystic Vale. Igralci lahko začnejo igrati z novimi kartami voditelja v njihovem kupčku. Sposobnosti voditeljev se lahko nadgradijo, da postanejo še močnejši! Nov napredek mrka lahko prekrijete z drugim napredkom in še vedno dodate sposobnost karti. To ponuja več fleksibilnosti kartam obrti in omogoča močne kombinacije.

Igra Mystic Vale z dodatkom Vale of the Wild je primerna za 2-4 igralce, starih od 14 let. Traja približno 45 minut. Vsebuje 54 izboljšav, 18 kart doline, 8 kart voditelja in navodila. Avtor je John D. Clair, na policah pa bo na voljo še ta mesec.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja