Iz Gigamica prihaja Kaosmos

druzabna igra kaosmos meeple eu V namizni družabni igri Kaosmos, kjer bijete boj s časom, oblikujete najboljšo galaksijo v Univerzumu. Pri tem pazite na nestabilna in kaotična pravila, ki vodijo Kosmos. Igralci začnejo tako, da odkrivajo pravila Kaosa, ki pridobiva na moči. Nujno boste morali odkriti nove poti asteroidov, soočiti se boste morali s črnimi luknjami in odkriti nove dimenzije. Igralci boste nato izbrali ploščice, ki bodo sestavljale vašo galaksijo. Imate le minuto časa, da čim bolje združite svojih 9 ploščic.

Mislite, da je vaša stvaritev prekašala druge? Stavite in pograbite ploščico, da bi izboljšali rezultat. Vaš planet vam mora dati odličen rezultat, saj se na koncu točkuje in upošteva le najnižji.

Avtor igre je Kane Klenko, ilustrator pa Sylvain Aublin. Izdalo jo bo podjetje Gigamic. Naslov igre je Kaosmos. Trajala bo približno pol ure, namenjena je vsem od 10 let naprej, primerna pa bo za 2 do 6 igralcev. Igra hitre in prave strategije, v kateri polagate ploščice, naj bi izšla septembra.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja