EXIT – The Game v jeseni z novimi naslovi

druzabna igra exit muzej meeple euVečkrat nagrajene igre EXIT bodo oktobra letos dobile 3 nova nadaljevanja. Ustvarjalci iger Exit – The Game oz. Exit – Das Spiel so znova Markus Brand, Inka Brand in Ralph Querfurth. Das mysteriöse Museum, Die Katakomben des Grauens in Die unheimliche Villa iz KOSMOS Verlag vas bodo popeljale v svet sob pobega na različne načine, od raziskovanja v starem muzeju, grobnic v Franciji, do zastrašujoče vile in soseda, ki ga še nikoli niste videli.

EXIT – Das Spiel: Das mysteriöse Museum (The Mysterious Museum)

bo ponudila živo izkušnjo sobo pobega na začetnem nivoju, zato bo primerna za igralce, ki tovrstnih namiznih družabnih iger še niso igrali. Z njo nameravajo avtorji ponuditi igralcem triler kar doma v dnevni sobi. Igra bo primerna za vse od 10 let naprej ter za vsaj 1 do 4 igralce. Trajala bo med 45 minut do ure in pol. Sprva preprost obisk muzeja se bo sprevrgel v pravo pustolovščino. Svetovno znani zaklad Santa Maria se namreč skriva v Muzeju zgodovine, na oddelku Znanosti in Tehnologije v Firencah. Seveda si ga morate ogledati, a kaj, ko morate ob tem rešiti kup ugank, razrešiti skrivnost in najti pravo kodo. V igri morate biti ustvarjalni in razmišljati logično.

druzabna igra exit katakombe meeple euEXIT – Das Spiel – Die Katakomben des Grauens (The Catacombs of Horror)

bo primerna za izkušenejše igralce. Priporočena starost bo kar 16 let, trajala pa bo 2x po med 40 in 80 minut. Ponudila bo zanimivo in nepozabno igralno izkušnjo. Pod mestom luči v Parizu je mnogo temačnih grobnic. Nemalokrat so zavite v pajčolan skrivnosti. Po tem, ko v grobnicah izgine prijatelj, se igralci podajo na skrivnostno iskanje po podzemnem labirintu. Prijatelja morate poiskati, preden se vam izteče dragoceni čas.

EXIT – Das Spiel: Die unheimliche Villa (The Eerie Villa)

je za napredne igralce, posebej jo priporočajo tistim, ki ste že obiskali/igrali sobe pobega. Namenjena je 1 do 4 igralcem od 12 let naprej, trajala bo vse tja do ure in pol. Igralci na povabilo soseda, ki ga nikoli niso videli, vstopijo v njegovo vilo, saj morajo v njegovi odsotnosti nahraniti mačko. druzabna igra exit vila meeple euA ko vstopijo, se vrata zaklenejo in znajdejo se v srhljivi igri. In časa ni veliko, da bi le s pomočjo ugank razvozlali vse skrivnosti, prišli do kode in zapustili vilo.

V seriji EXIT – Das Spiel je sicer izšlo že kar nekaj iger, mnoge med njimi so nagrajene, najdete pa jih na https//meeple.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja