Junija dodatek Great Western Trail: Rails to the North

great western trail rails to the northEggertspiele znova vabi kavboje, da se z novo razširitvijo vrnejo na Great Western Trail: Rails to the North! Avtor Alexander Pfister tako predstavlja igralcem novega asa s sijočim železniškim omrežjem in tekmo v poslu z vzrejo krav.

V Great Western Trail: Rails to the North bodo igralci svoje črede krav dostavili na severovzhod ZDA. Postanke bodo imeli v Chicagu, Detroitu, New Yorku ter drugimi mesti. Osrednji cilj bo postati najbolj uspešni kravji rančar. Posel na železnici je težak, a igralci lahko izkoristijo prijazno gostoljubje, vzpostavijo podružnice in pomagajo ustanoviti mesta. Razširitev prinaša nove ploščice mojstra postaje, privatne stavbe in dodatno igralno ploščo, ki ponuja več strateške globine pri odločitvah.

Great Western Trail je igra iz leta 2016. Osvojila je več nagrad, med drugim International Gamers Award, Jogo do Ano in Gouden Ludo.

Great Western Trail: Rails to the North je Eggertspiele napovedal za 13. junij na sejmu Origins. Primeren je za igralce nad 14 let, traja pa med 90 in 150 minut.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja