Fallout: Wasteland Warfare

Fallout: Wasteland WarfarePodjetje Modiphius bo v svet družabnih iger pripeljalo zelo popularno video igro Fallout. Polni naslov družabne igre bo Fallout: Wasteland Warfare Tabletop Miniatures Game. 

Modiphius Entertainment, ki je pred tem izdal Star Trek, Achtung! Cthulhu, Mutant Chronicles, Conan, Infinity in John Carter of Mar, je napovedal izid v novembru 2017.

V Fallout: Wasteland Warfare boste igralci izbrali svojo ekipo izmed širokega spektra frakcij, zaveznikov in ikoničnih likov iz serije Fallout. Igrali boste v apokaliptičnih igrah z od 3 do 30 32mm velikimi miniaturami v raznolikih pokrajinah in naselbinah, od Red Rocket do Sanctury Hills, Nuka-Cola avtomatov za pijačo in avtomobilskimi razbitinami. Naselbine bodo vsebovale stavbe, obrambne strukture in surovine, ki bodo vplivale na ekipo in sposobnosti v puščavi.

Fallout: Wasteland Warfare miniatureFallout: Wasteland Warfare bo vsebovala pripovedno kampanjo, pa tudi unikatne naključne misije s cilji, podobnimi zgodbi kampanje. V misijah boste lahko pridobili Crew Caps, s katerimi boste nadgradili ekipo in izboljšali orožje in opremo, kar pa boste uporabili v neslednjem srečanju. V načinu igre igralec proti igralcu ali v turnirskem načinu boste poskušali preživeti v namizni puščavi.

Igra bo vsebovala solo način igranja s prilagodljivim AI kupčkom kartic, ki bodo nadzirale sovražnike. S pomočjo AI kupčka bo sovražnik dosegel moč in taktiko. Igralci se lahko združite s prijateljem, da porazijo večja naselja ali raziščejo misijo v kooperativnem načinu proti AI silam ali postapokaliptičnim nevarnostim puščave.

Prednaročila bodo možna to poletje. Igra bo izšla novembra, ob tem pa bo na voljo organizirano igranje in turnirji. Ves potreben material bodo trgovine in organizatorji dobili ob izzidu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja