Dodatek Ticket to Ride France ponuja preobrat

ticket to ride france naslovnicaDays of Wonder bo oktobra izdal novo družabno igro iz serije Ticket to Ride in sicer Ticket to Ride Map Collection Volume 6 – France and Old West. Dodatek naj bi igralce izzval pri dosedanjih igralnih navadah v Ticket to Ride. Preden boste zahtevali pot zase, boste morali nanjo položiti tire. Nasprotniki pa bodo te tire, ki ste jih stežka položili, zahtevali zase! S Ticket to Ride France (+ Old West) se boste potopili v uspešno francosko kulturo med impresionizmom in industrijsko revolucijo, ki je ponudila ulične kavarne, pariški bulvar in Notre-Dame.

Preden boste zahtevali pot zase, boste morali zgraditi tire in izbrati njihove barve. To bo povzročilo preobrat in prispevalo k svojstvenosti v seriji. Igralci bodo razdvojeni, namreč vsakokrat, ko bodo zahtevali pot, ki gre do mesta, ki ga upravlja nasprotnik, bo slednji prejel točke.

ticket to ride france ploscaTicket to Ride France (+ Old West) vsebuje ogromno, dvostransko igralno ploščo z zemljevidoma. Francoska stran je narejena za 2 do 5 igralcev in vsebuje 58 destinacijskih vstopnic, 2 bonus kartici in 64 tračnic. Old West zemljevid na drugi strani je ustvarjen za 2 do 6 igralcev, ki razvijajo svoje železniško omrežje, z začetkom v domačem mestu. Vsebuje 50 destinacijskih vozovnic, 2 bonus kartici, 40 belih vagonov, 18 mestnih označevalcev in po 1 Alvin in Alien označevalec.

Oba scenarija zahtevata vagone in kartice z vagoni iz igre Ticket to Ride ali Ticket to Ride Europe. Primerna sta za 8 let in več, trajata debelo uro. Avtor Ticket to Ride France (+ Old West) je Alan R. Moon, ilustratorja pa Cyrille Daujean in Julien Delval.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja